blog ini dibuka bertujuan untuk menghasilkan karya berangkai/berantai dari 7 orang penulis novel dan cerpen online. Segala isi penulisan dan idea dalam setiap karya adalah hak cipta penulis secara individu mahupun berkumpulan. Sebarang copy pasta tidak dibenarkan. sekian terima kasih

prolog

Assalamualaikum.

test post pertama . hiks.

projek pertama yang akan dijayakan Insya Allah cerpen berantai : JANGAN JATUH CINTA PADAKU. Cetusan idea asal daripada Ria Natsumi, yang merupakan penulis pertama. Hope enjoy reading semua, and harap projek ni dapat dijayakan dengan lancar dan baik hendaknya.Amin.

P/S :  dimulakan dengan Bismillah, akhiri dengan Syukur Alhamdulillah. ^_^

6 comments:

  1. wow... tak sabar tunggu cerita mantap gabungan 7 penulis nie... :) wish you all the best!

    <3 7 pelangi cinta...


    psst... typo skt kat ats tu. copy pasta...? hehe.. nyum2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje je tulis camtu.. hahaha.. =P

      Delete
  2. Wahhhhh besttlahh. Selamat maju jaya! :3 anyway,sy akan terus menjadi peminat tegar kamu 7 org muihihiii <3

    -Iffah Sakinah

    ReplyDelete
  3. wahh.. permulaan yg penuh tanda tanya..
    haiyakk.. smbg pls.. ihikk..
    gud luck all..:D

    ReplyDelete

Jemput komen. Terima kasih